Perfil

Fecha de registro: 30 sept 2022

Sobre...

Den genomsnittliga kostnaden för installation av köksblandare


När du planerar att installera en ny köksblandare finns det många olika faktorer att ta hänsyn till. Utöver den stil och typ av kran du vill ha, bör du också överväga hur mycket installationen kommer att kosta. Att känna till denna information hjälper dig att välja rätt stil och typ av kran och undvika att spendera onödiga pengar i framtiden.


Byt ut en gammal kran


Den genomsnittliga kostnaden för installationen av köksblandare koppar beror på antalet komponenter du behöver, samt på materialet och den tid som krävs för att installera den. Vanligtvis kommer en rörmokare att debitera mellan $165 och $271 för arbete och material. Men om du byter ut en gammal kran och inte kan hantera arbetet kan du spara pengar genom att göra det själv. Förutom VVS-verktyg måste du byta ut tillförselrören. För att undvika att varmvatten läcker bör du installera flexibla tillförselrör av rostfritt stål.


Att välja en ny kran är inte så svårt som du kanske tror. Det kan ta minst två timmar, vilket kan vara längre om du är en gör-det-självare. En professionell kommer att spendera ungefär en halv dag eller mindre på projektet. Om du inte har någon VVS-erfarenhet kanske du till och med kan göra jobbet själv. Om du är säker på dina VVS-kunskaper och har några grundläggande verktyg kan du spara pengar på arbete och material.


Vill ha en kran med utdragbar spruta


Förutom installationskostnaden bör du överväga vilken typ av kran du vill ha. Du kan välja mellan enkelhålsblandare och flerhålsblandare. Du måste överväga funktionerna i din kran innan du väljer rätt för ditt kök. Du bör till exempel fundera på om du vill ha en kran med utdragbar spruta, en vattenkran för kök med ett handtag eller en kran med ett handtag. Enkelgreppskranar kan kosta mellan $50 och $1 000.


Om du väljer att installera en ny köksblandare själv kommer kostnaden att ligga på mellan $160 och $345. Men om du anlitar en rörmokare för att installera den kan det totala priset stiga upp till 585 USD. Detta kan vara ett dyrt val, men det kan spara pengar. DIY-projekt är ett bra alternativ om du vill kontrollera din budget och slutföra jobbet själv. Tänk dock på att oväntade problem kan göra jobbet svårare och öka det totala priset.


Genomsnittlig kostnad för köks- och badrumsblandare


Den genomsnittliga kostnaden för installation av köks- och badrumsblandare beror på vilken typ och märke av kran du väljer. Kostnaden kan vara så låg som 50 USD för basmodeller och kan gå upp till 4 600 USD för exklusiva lyxmodeller. En erfaren rörmokare kan vanligtvis slutföra en enkel kraninstallation på en timme eller mindre. Priset kan också bero på var du bor och skicket på rören i ditt hem.

Yurisa Marlena

Más opciones